Vahvuudet

Vahvuuksiamme ovat:

Kokonaisvastuu.
Sopiva koko.
Nopeus.

Olemme palvelukonepaja Paakkilassa

Paakkilan Konepaja Oy:n vahva osaaminen ja konekanta mahdollistavat vaativien ja korkealuokkaisten tuotteiden valmistamisen. Pitkä kokemus ja ammattitaito antavat meille eväät ymmärtää asiakkaiden tarpeet perin pohjin. Kykenemme tehokkaasti hyödyntämään tuotantoketjun tuomat kustannussäästöt myös asiakkaidemme eduksi. Yrityksemme on ollut arvostetussa AAA-luottokelpoisuusluokassa jo vuodesta 1996.

Vahvuutemme on motivoitunut ja osaava henkilöstö, jolla on kattava kokemus metallialalta. Rekrytoimme myös nuoria ja koulutamme heistä alansa vahvoja osaajia. Olemme panostaneet mm. IWS-hitsauskoordinaattori- ja CNC-koulutukseen yhdessä paikallisten ammattioppilaitosten kanssa.

Kannamme kokonaisvastuun koko omaa alihankintaverkostoamme kohtaan. Olemme nopeasti reagoiva perheyritys, jolla on mahdollisuuksia toteuttaa asiakastarpeesta johtuvia muutoksia joustavasti myös tuotantokalustoon.

Huolellisesti organisoitu logistiikka ja tehostaa asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti. Tuotantotilojemme laajennukset vuonna 2014 ovat nopeuttaneet sisäistä logistiikastamme entistään.