Vahvuudet

Vahvuuksiamme ovat:

Kokonaisvastuu.
Sopiva koko.
Nopeus.

Olemme palvelukonepaja Paakkilassa!

Paakkilan Konepaja Oy:n korkea osaaminen ja konekanta mahdollistavat vaativien tuotteiden valmistamisen. Mutta sitäkin tärkeämpää on asiakaspalvelu. Pitkä kokemus ja ammattitaito  antavat  meille eväät ymmärtää asiakkaiden tarpeet perin pohjin. Pystymme siirtämään tehokkaan tuotantoketjun mukanaan tuoman kustannushyödyn myös asiakkaan eduksi! Vuodesta 1996 lähtien yritys on luokiteltu parhaaseen AAA-luottokelpoisuusluokkaan.

Vahvuutemme on motivoitunut ja osaava henkilöstö, joka ymmärtää raudan sielunelämää. Rekrytoimme myös nuoria ja koulutamme heistä alansa vahvoja osaajia. Olemme panostaneet mm. IWS-hitsauskoordinaattori- ja CNC-koulutukseen yhdessä paikallisten ammattioppilaitosten kanssa. Kannamme kokonaisvastuun koko omaa alihankintaverkostoamme kohtaan. Olemme nopeasti reagoiva perheyritys, jolla on mahdollisuuksia toteuttaa asiakastarpeesta johtuvia muutoksia joustavasti myös tuotantokalustoon.

Hyvin järjestetty logistiikka tuo kaikin puolin nopeutta asiakaspalveluun. Vuonna 2014 valmistunut tuotantotilojemme laajennus nopeutti talon sisäistä logistiikkaa entisestään.